Hotell i London

 

Hotell i London

Utbudet av hotell i London är enormt med en extrem bredd gällande pris och kvalité. Allt från billiga vandrarhem till några av världens främsta lyxhotell. Vi brukar rekommendera att bo i närheten av där du kommer spendera mest av tiden, att bo i närheten av arenorna är sällan en bra idé då det oftast är rätt folktomt och öde när det inte är match. Siktar du på uteliv och barhäng rekommenderar vi att bo i Shoreditch men vill du se de vanliga sevärdheterna så bo centralt.

Kampanj

10% rabatt i återbäring hos booking.com
Klicka på länken nedan och boka sedan ditt hotell i London, du får då tillbaka 10% av beloppet efter det att du genomfört din resa. Pengarna kan du sedan använda för bokning av hotell i London eller andra delar av världen,

Boka hotell i London via Booking.com

Airbnb i London

Ett bra alternativ till att bo på hotell under din resa till London är att boka ditt boende via airbnb. Välj mellan tusentals lägenheter i olika storlekar och prisklassar. Airbnb passar extra bra om ni är ett lite större gäng som åker tillsammans. Det är då betydligt roligare att bo gemensamt i en lägenhet i ställe för att bli utspridda i olika hotellrum.

Kampanj

495 kr extra för boende och upplevelse
Registrera dig på airbnb via länken nedan så får du 360 kr rabatt på din bokning av boende plus 135 kr SEK att använda för en upplevelse värd 455 kr eller mer.

Boka Airbnb i London

Airbnb i London